1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

Warning: getimagesize(/var/www/rosenrummet.se/public_html/wp-content/uploadshttps://www.rosenrummet.se/wp-content/uploads/2016/08/rosenrummet_style_academy.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/rosenrummet.se/public_html/wp-content/themes/rosenrummet/framework/classes/image-resize.php on line 103
Rosenrummet Style Academy

Rosenrummet lanserar Style Academy

Nu lanserar vi en helt ny stylistutbildning för dig som drömmer om att börja arbeta som stylist eller personal shopper, men även till dig som redan arbetar i branschen och vill få en fördjupad kunskap.

Kursen kommer att tillhandahålla ett brett kunnande för att kunna arbeta som stylist. Det kommer även finnas tillfälle till praktik under kursperioden.

Vi kommer att ha möjligheten att erbjuda branschinsikt via etablerade gästföreläsare som vi har handplockat från dom mest tongivande stylisterna inom svenskt mode.

Utbildningen kommer att starta under hösten 2016 och det kommer att hållas 10 föreläsningar per kurs, 1 dag i veckan. Kurserna kommer att starta 2 gånger per termin. Kontakta oss gärna för mer information.

Kursavgift: 30 000 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *