Rosenrummet

PERSONAL SHOPPING

Vår klassiska och uppskattade tjänst där vi hjälper dig med en helt ny garderob. Vi börjar med en intervju på ca 20 minuter där stylisten gör en analys och får skapa en uppfattning om dig som person, både stilmässigt och personlighet, för att kunna hitta plagg som ska passa just dig. Därefter bokar vi ett nytt möte där du i ett privat provrum får prova plagg som stylisten valt ut åt dig. En provning tar ca 1,5-2 timmar och vi har inget köptvång.

Pris per tillfälle är 2 400kr exkl inköp.

PERSONAL SHOPPING EXPRESS

En tjänst för dig som behöver hjälp med styling inför ett speciellt tillfälle, t.ex en fest eller ett viktigt möte. Vi börjar precis som vid en klassisk personal shopping service med en 20 minuter lång intervju. Därefter bokar i ett nytt möte där du får prova utvalda plagg som passar för just ditt speciella tillfälle.

Pris per timme för denna tjänst är 1 200kr exkl. inköp.

PERSONAL SHOPPING KIDS

Inför hösten lanserar vi vår nya tjänst Personal Shopping Kids. Nu hjälper vi även stressade föräldrar med barn i åldrarna 6-15 år med inköp inför skolstarten. Vi plockar ihop och ordnar allt som behövs på en timme, allt från pennor och böcker till skolväska och idrottskläder.

Tjänsten kostar 1 495kr

Rosenrummet

Hamngatan 18-20, 111 47 Stockholm
Måndag–fredag 10–18, Övriga tider: Endast tidsbokning.
08-762 88 80, nkps.sth@nk.se