Rosenrummet
Rosenrummet - Bröllop

BRÖLLOP

Vi på Rosenrummet hjälper dig med allt du behöver tänka på inför din stora dag. Vi erbjuder dig ett helhetspaket med allt ifrån brudklänning och makeup till själva planeringen av ditt drömbröllop.

BRÖLLOPSKOORDINATOR

Vi samarbetar med den erkände bröllopskoordinatorn Great Weddings som hjälper till att planera utifrån era önskemål. Här får ni personliga tips och råd, planeringslistor och massor av inspiration till er bröllopsdag. En konsultation (innehållande ovanstående) med Great Weddings kostar 9600kr.

Det finns även möjlighet att boka bröllopskoordination av allt som ska göras inför bröllopet samt en bröllopskoordinator som finns på plats på själva bröllopet. Pris på offert.

BRÖLLOPSKLÄNNINGAR & STYLING

Vill du ha hjälp att hitta den perfekta klänningen till din stora dag hjäper våra stylister dig att hitta just din drömklänning. Vi är stolta exklusiva återförsäljare av Efva Attlings nya bröllopskollektion där du utöver bröllopsklänningar även hittar skor och vackra håraccessoarer. På vår skönhetsavdelning får du hjälp med både hår och makeup. Boka gärna en konsultation inför ditt bröllop. Självklart erbjuder vi även styling av brudgum, brudfölje samt beställning av brudbukett.

Rosenrummet

Hamngatan 18-20, 111 47 Stockholm
Måndag–fredag 10–18, Övriga tider: Endast tidsbokning.
08-762 88 80, nkps.sth@nk.se